Materiały budowlane

Logo Foliarex

Foliarex

Strona internetowa:www.foliarex.com.pl

Foliarex Sp. z o.o. jest prywatnym przedsiębiorstwem produkcyjnym założonym w 1990 roku w Poznaniu. Przez pierwsze lata swej działalności firma specjalizowała się w produkcji folii opakowaniowych. W raz ze zmianą potrzeb rynku i wymagań klientów, przedsiębiorstwo uruchamiało nowe asortymenty i zaopatrywało Klientów z nowych branż. Obecnie Foliarex dysponuje trzema zakładami produkcyjnymi zlokalizowanymi w Drożdżycach, Stęszewie i Słubicach. Łączne moce produkcyjne firmy liczone są w dziesiątkach tysięcy ton przetworzonego polietylenu rocznie.

Dzisiejszą pozycję lidera Foliarex zawdzięcza nie tylko jednym z największych mocy produkcyjnych w kraju. O sukcesie firmy decyduje przede wszystkim jej dynamizm i elastyczność, umiejętność rozpoznawania potrzeb Klienta i szybkiego reagowania na sygnały z rynku. To z kolei jest konsekwencją wielkiego zaangażowania całego sztabu ludzi pracujących dzień po dniu nad tym, by każdy produkt, który opuszcza zakład spełnił oczekiwania Klienta.

&

Inspiracje